Aktakuzë ndaj 15 personave për krim të organizuar dhe keqpërdorim të pozitës në Kosovë

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur të hënën aktakuza kundër 15 personave, të cilët dyshohen për kryerje të veprës penale “krim i organizuar” dhe “keqpërdorim i pozitës zyrtare”.

- Advertisements -

Në mesin e të akuzuarve janë ish-kryetari i Komunës së Leposaviqit, nëntë zyrtarë të kësaj komune dhe pesë pronarë të bizneseve private të angazhuar në projekte të komunës.

LEXO EDHE:

Back to top button