Ambasada amerikane në Kosovë bën thirrje për dalje në zgjedhje

Ambasada amerikane në Prishtinë, u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve me të drejtë vote, që të luajnë rolin e tyre për të ardhmen e Kososvës.

- Advertisment -

“Dilni dhe votoni, mirëpo në mënyrë të sigurt – mbani distancën, vendosni maskën, dhe ndiqni udhëzimet e punëtorëve lokalë për zgjedhje”.

LEXO EDHE:

Back to top button