Antikorrupsionerët do të marrin tri kate nga ndërtesa e Shërbimeve për Punë të Përbashkëta

Komisioni Antikorrupsion ka mare tri kate nga ndërtesa e Shërbimeve për Punë të Përbashkëta. Zëvendëskryeministri për luftë kundër korrupsionit ka konfirmuar se vendimi është sjell në mbledhjen e djeshme të Qeverisë. Ndërkohë se kur pritet që Komisioni Antikorrupsion të zhvendoset në zyrat e reja varet nga vetë ata dhe nga koha e nevojshme për instalimin e pajisjeve për lidhjen me institucionet tjera të vendit.
Qeveria sipas zëvendëskryeministrit Ljupço Nikollovski, ka siguruar mjetet për renovimin e hapësirave.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button