Arben Taravari mbushi sallën në Kumanovë, këto janë pamjet

Arben Taravari mbushi sallën në Kumanovë, këto janë pamjet

Kryetari i ASH-së, Arben Taravari sot mbledhi strukturat e subjektit të tij në Kumanovë ku prezent janë edhe antarët e Kuvendit të cilët janë të rreshtuar pas Taravarit.

Pas tubimit pritet të ketë mbledhje të anëtarëve të Kuvendit që sipas Taravarit janë mbi 80 nga gjithsej 133 anëtarë.

Takimet filluan sot në Kumanovë dhe vazhdojnë më 10 shkurt në Gostivar dhe 13 shkurt në Tetovë.

Këto janë pamjet nga tubimi:

LEXO EDHE:

Back to top button