Arrest shtëpiak për të dënuarit në rastin “Organizatorët e 27 prillit”

Këshilli Gjyqësorë në krye me gjykatësin Ilija Trpkov ka shqiptuar arrest shtëpiak për Trajko Veljanovskin, Spiro Ristovskin dhe Vlladimir Atanasovin, të cilët sot u dënuan për rastin “Organizatorët e 27 prillit”, transmeton Alsat. Ky vendim vjen pasi prokurorja Gordana Smakoska kërkoi nga paraburgim për të dënuarit, kërkesë kjo që u refuzua nga Gjykata Penale.

Në lidhje me: Veljanovski dënohet me 6 vjet e gjysmë, Janakievski dhe Ristoski me 6 vjet e tre muaj burg për organizimin e 27 prillit

LEXO EDHE:

Back to top button