Arrestohet një peron nga Tetova, duhet të vuaj dënimin prej 3 vjet e 6 muaj burg

Më datë 20.09.2020 pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë e kanë arrestuar 36-vjeçarin L.C. i cili me urdhër të Gjykatës Themelore Tetovë, ka qenë në kërkim për vuajtjen e dënimit në afat prej 3 vjet e gjysmë, për arsye se ka kryer vepër penale ,,Prodhim dhe lëshim në përdorim të paautorizuar të lëndëve narkotike dhe substancave psikotrope që është e dënueshme në bazë të nenit 215 nga Kodi Penal i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button