BFI-ja nesër mban zgjedhjet për zgjedhjen e Reisul Ulemas, në garë janë dy kandidatë

Nga Bashkësia Fetare Islem njoftojnë se gjatë ditës së nesërme me fillim në ora 10:30 minuta në selinë e Rijasetit të BFI-së do të mbahen zgjedhjet për Reisul Ulema të BFI-së.

Nga Komisioni zgjedhor i këtij institucioni fetar janë verifikuar dy kandidatura të mundshme për Reisul Ulema dhe atë: Shaqir Fetai dhe Qani Nesimi.

LEXO EDHE:

Back to top button