Bilall Kasami kërkon që të mos i verifikohet mandati i deputetit

Bilall Kasami kërkon që të mos i verifikohet mandati i deputetit

Kryetari i Lëvizjes BESA dhe kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami në Kuvend ka dorëzuar deklaratë se po heq dorë nga mandati i deputetit dhe kërkon që të mos verifikohet.

“Unë, Bilall Kasami si kandidat i zgjedhur për deputet në Njësinë e Gjashtë Zgjedhore në zgjedhjet parlamentare 2024, me ndërgjegje të pastër dhe arsye të shëndoshë, të pa detyruar nga askush, nën përgjegjësinë e plotë morale, materiale dhe penale, deklaroj se heq dorë nga mandati i deputetit dhe të kërkoj të mos më verifikohet mandati  nga ana e Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut”, qëndron në deklaratën e Kasamit të nënshkruar më 23 maj të vitit 2024, si pjesë e materialeve për seancën e nesërme konstituive të Kuvendit.

Kasami ishte kandidat për deputet nga Koalicioni VLEN

LEXO EDHE:

Back to top button