Brad Pitt dhe Tarantino bashkojnë forcat: Fituesi i Oskarit do të luajë në filmin e fundit të regjisorit

Brad Pitt dhe Tarantino bashkojnë forcat: Fituesi i Oskarit do të luajë në filmin e fundit të regjisorit

Quentin Tarantino dhe Brad Pitt po përgatiten për një bashkëpunim të katërt. Sipas Deadline, Pitt do të luajë në filmin e fundit të Tarantinos, The Movie Critic, për të cilin regjisori i famshëm ka konfirmuar se do të jetë filmi i tij i fundit në karrierën e tij. Nuk dihet se çfarë roli do të luajë Pitt, por Deadline spekulon se do të jetë roli kryesor.

Tarantino dhe Pitt kanë punuar së bashku për herë të fundit në “Once Upon a Time in Hollywood”, për të cilin Pitt fitoi një Oscar për aktorin më të mirë dytësor. Para kësaj, në vitin 2009, ata punuan në filmin “Inglorious Basterds”.

 

 

Tarantino tha se The Movie Critic zhvillohet në vitin 1977 dhe bazohet në një djalë që jetoi me të vërtetë, por nuk u bë kurrë i famshëm dhe shkroi komente filmash në një revistë pornografike.

Si frymëzim për filmin, regjisori përdori punën e adoleshencës, kur mbushte makinat shitëse me revista pornografike. “Gjithçka tjetër ishte shumë vulgare për t’u lexuar, por ishte një revistë pornografike që kishte një seksion filmik interesant,” tha regjisori. Tarantinos i pëlqente veçanërisht një kritik që dukej sarkastik dhe i zgjuar.

 

The Movie Critic është prodhuar nga Stacey Sher, një bashkëpunëtore e gjatë e Tarantinos, e cila ka punuar në Pulp Fiction, Django Unchained dhe The Hateful Eight. Filmi duhet të ketë premierë në vitin 2025.

LEXO EDHE:

Back to top button