Brava e thyer dhe karrige të shpërndara – Demolohet zyra e Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale

Brava e thyer dhe karrige të shpërndara – Demolohet zyra e Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale

Janë demoluar zyrat e Inspektoratit Shtetëror për Vetëqeverisje Lokale, janë thyer dhe vjedhur pajisjet, njoftojnë për MIA nga Inspektorati.

Ngjarja ka ndodhur të shtunën, ndërsa rastin në Ministrinë e Punëve të Brendshme e ka raportuar drejtori i Inspektoratit, Ferdi Ashani.

Inspektorati ndodhet në objektin e RTM-së në katin e 12-të.

LEXO EDHE:

Back to top button