Brenda 48 orëve priten shkarkime nga dy Klinika

Brenda 48 orëve priten shkarkime nga dy Klinika

Gazetar: Adnan Qaili

Drejtori Onkologjisë dhe drejtoresha e Pediatrisë janë dy nga udhëheqësit e klinikave që pritet të shkarkohen për dyshime të keqpërdorimeve në pozitat zyrtare, shkruan Alsat.

Kryeminiatri Kovaçevski tha se brenda 48 orësh do të dihen detajet për këtë raport.

Ndërkaq, në senacën e sotme qeveritare ministri shëndetësisë Bekim Sali do të dorëzoj raportin për 12 Klinikat në QKU Nënë Tereza Shkup./ Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button