Britney Spears: Babai im më dehte, mashtronte dhe më nënçmonte gjatë gjithë kohës

Britney Spears ka folur për herë të parë me fjalët e saj sesi babai i saj alkoolik dhe kujdestari afatgjatë e frikësuan që nga fëmijëria.

Siç zbulon The Sun, ylli i popit, 41 vjeç, po përdor faqet e para të autobiografisë së ardhshme “The Woman In Me” për të ekspozuar Jamie Spears, duke e akuzuar atë se ishte i keq, apatik dhe i ftohtë kur ajo ishte duke u rritur.

Ajo thotë se Xhemi vazhdoi ta nënçmonte deri në të 30-at, duke e quajtur shpesh të shëndoshë dhe duke e urdhëruar që të punonte kundër vullnetit të saj, ndërkohë që ishte nën kujdestarinë e tij për 13 vjet. Kujdestaria e kontestuar me kontroll të plotë mbi jetën e saj private dhe financat përfundoi në nëntor 2021.

Ylli i popit tregon se Jamie, 71 vjeçe, dehej rregullisht në ditët e saj para famës, aq sa ishte e tmerruar të hipte në një makinë me të kur po rritej në Kentwood, Luiziana. Në një fragment nga libri, i cili do të dalë më 24 tetor, Britney shkruan: “Babai pinte aq shumë sa nuk mund të mendonte. Ai do të largohej nga shtëpia për ditë të tëra. Dhe kur ai ishte i dehur, ai bëhej shumë i keq.”

Britney thekson se nevoja e babait të saj për të pirë bëri që bizneset e tij të dështonin dhe të falimentonin, gjë që vetëm sa përkeqësoi problemet në shtëpi.

“Stresi i të qenit pa para shtoi kaosin e shkaktuar nga ndryshimet ekstreme të humorit të babait tim. Kisha veçanërisht frikë të hipja në makinë me të, sepse ai po fliste me vete gjatë vozitjes. Unë as nuk e kuptoja se çfarë po thoshte. Më dukej sikur ishte në botën e tij”, shkruan ajo.

“Në atë kohë nuk e kisha idenë pse ai ishte kaq i ashpër me ne dhe pse asgjë që bëmë nuk dukej mjaft e mirë në sytë e tij. Pjesa më e trishtuar për mua ishte se gjithmonë doja një baba që do të më donte ashtu siç isha, dikë që do të thoshte, të dua, pikë. Ju mund të bëni çdo gjë. Unë do të të dua përgjithmonë, pa kushte.”

LEXO EDHE:

Back to top button