Bytyqi: Pushimin mjekësorë për të sëmurët me Covid-19 do të mbulohet nga qeveria

Vendimi i Qeverisë që të mbulohet tërësisht pushimi mjekësorë për pacientët me Covid-19 vlen edhe për administratën publike dhe për sektorin privat, tha sot zv/kryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi.

- Advertisment -

“Kur themi se do të shfrytëzojnë pushim mjekësor dhe se do të mbulohet 100%, kjo do të thotë që Fondi merr përsipër gjithçka. Do të thotë, mbeten dispozitat ligjore-15 ditë punëdhënësi, pastaj përgjegjësinë ligjore e merr Fondi”, shpjegoi Bytyqi.

 

LEXO EDHE:

Back to top button