Bytyqi: Salla Universale të rindërtohet duke ruajtur autenticitetin

Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi theksoi se Salla Universale do të rindërtohet duke rujatuar orgjinalitetin dhe autenticitetin e saj.

Bytyqi shtoi se Salla Universale është një objekt historik dhe trashëgimie dhe simbol i solidaritetit.
“Salla Universale do të rindërtohet duke ruajtuar autenticitetin dhe orgjinalitetin e saj. Ky objekt është një objekt historik dhe trashëgimie si dhe simbol i solidaritetit që bota tregoi për rindërtimin e qytetit tonë pas tërmetit katastrofal në vitin 1963. Ky projekt nuk është i vetmi projekt kapital në Shkup dhe në qytetet tjera që do të mbështeten nga Rebalanci i buxhetit. Bëhet fjalë për gjithsej 19 projekte investuese kapitale në në Komuna në të gjithë vendin me vlerë prej 245 milion denarë”, theksoi Fatmir Bytytqi.

LEXO EDHE:

Back to top button