Çfarë ndodh kur hapni më shumë se 99 skeda në Chrome?

A keni menduar ndonjëherë se çfarë shfaq Chrome në telefonat inteligjentë kur hapni skedën e 100-të

Produktet e kompanisë Google vijnë me shtesa të ndryshme interesante që duhet t’i zbuloni vetë ose t’i zbuloni dikë për ju dhe më të famshmit sigurisht janë termat e kërkimit si “do një rrokullisje fuçi” dhe “misioni i shigjetës”, pas të cilin shfletuesi do ta rrotullojë, domethënë do të tregojë anijen kozmike DART duke u përplasur dhe duke anuar faqen. Shfletuesi Chrome në telefonat inteligjentë nuk bën përjashtim, ndaj sot ju sjellim përgjigjen e pyetjes se çfarë ndodh kur hapni më shumë se 99 skeda.

Shumica dërrmuese e njerëzve nuk do ta dinin kurrë vetë se çfarë ndodh kur hapet skeda e 100-të në shfletuesin Chrome, sepse ata pak a shumë mbyllin rregullisht skedat e vjetra të faqeve që vizituan. Megjithatë, ka njerëz mes nesh që duken njësoj si ne, thithin të njëjtin ajër dhe hanë të njëjtin ushqim, por mos gabojnë – surfimi i tyre në internet mund të përshkruhet vetëm si anarki e plotë. Njerëz të tillë e dinë se çfarë ndodh kur tejkalohet numri i 99 skedave të hapura dhe ne ju zbulojmë sekretet e tyre.

Ekzistojnë tre rezultate të ndryshme në varësi të llojit të sistemit operativ të smartfonit tuaj, d.m.th. nëse është një iPhone ose një pajisje Android. Përdoruesit e iOS do të shohin vetëm një, ndërsa përdoruesit e Android do të shohin dy rezultate – një për skedat e rregullta, tjetra për skedat incognito.

Siç mund ta shihni nga pamjet e ekranit të mondo.rs, kur kaloni numrin e 99 skedave të hapura, Chrome shfaq buzëqeshjet “:D” në vend të numrave treshifrorë. Sidoqoftë, Google e di pse shumica e njerëzve përdorin modalitetin e fshehtë, kështu që duke e tepruar duke hapur skeda si kjo jep një rezultat tjetër:

LEXO EDHE:

Back to top button