Çfarë po ndodhë me TEC Manastiri? Ja çfarë thotë drejtori i EMV

Çfarë po ndodhë me TEC Manastiri? Ja çfarë thotë drejtori i EMV

Blloku 1 nga TEC Manastiri është shkyçur sepse të tjerët po i përmbushin nevojat e EMV, tha në emisionin e sontëm “Magazina Ekonommike” në Alsat, drejtori i EMV, Vasko Kovaçevski. Sipas tij, në rast të rritjes së kërkesës, të gjitha blloqet do të jenë në funksion të përhershëm, pa pauzë për servisim të rregullt, dh do të mirëmbahen kur të krijohen kushtet.

“Në mbrëmë e kemi shkyçur Bllokun 1 sepse kishte konsum më të vogël dhe me kapacitetet tjera prodhuese i përmbushim 100 për ind të nevojave të ESM-së”, tha Kovaçevski. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button