Debat publik për modelet e reja tarifore për llogaritjet e energjisë elektrike

Debat publik për modelet e reja tarifore për llogaritjet e energjisë elektrike

Në debatin e dytë publik për modelet e reja tarifore për konsumin e energjisë elektrike, ekspertë dhe përfaqësues të kompanive energjetike shkëmbyen mendime nëse do të ketë tre apo katër blloqe.

Është e mundur të ndryshohen nivelet fillestare të konsumit të modeleve tarifore. Ka sugjerime që qytetarët të mund të mbajnë evidencë dhe të lexojnë vetë njehsorët.

Disa ekspertë janë skeptikë se do të ketë shumë keqpërdorime me modelet e reja tarifore. Është paralajmëruar edhe një debat publik, pas së cilit do të shqyrtohen rekomandimet dhe kritikat nga personat dhe institucionet e përfshira.

LEXO EDHE:

Back to top button