Dëgjoni, shikoni, bisedoni: ChatGPT tani ka një veçori tjetër të shkëlqyer

ChatGPT popullor ka marrë disa përmirësime të rëndësishme.

Kompania OpenAI na mban të zënë me zhvillimin e ChatGPT. Vetëm disa ditë pasi chatbot i AI shtoi mbështetje për bisedat dhe pyetjet me imazhe, ChatGPT mund të kërkojë përsëri në ueb dhe të japë përgjigje në kohë reale.

“ChatGPT tani mund të kërkojë në ueb për t’ju ofruar informacion aktual dhe të besueshëm, së bashku me lidhje të drejtpërdrejta me burimet. Nuk kufizohet më në të dhënat para shtatorit 2021, “tha OpenAI në një postim në Twitter.

Ajo që ai postim nuk përmend është se kjo është e njëjta veçori që ChatGPT kishte shkurtimisht në fillim të këtij viti, përpara se të tërhiqej në korrik.

Si më parë, ChatGPT përdor Bing për të kërkuar në internet, gjë që nuk është befasi duke pasur parasysh se sa ngushtë Microsoft dhe OpenAI kanë punuar së bashku vitet e fundit.

OpenAI sugjeron që kjo veçori përdoret më së miri për “detyrat që kërkojnë informacion të përditësuar”, të tilla si planifikimi i pushimeve ose kërkimi.

 

LEXO EDHE:

Back to top button