Demiri: Rasti “Monstra”  u keqpërdor për qëllime politike

Avokati Ardian Demir në “Programi 200”, theksoi se keqpërdorimi i rastit “Monstra” për çështje të politikës ditore ka ndikuar dukshëm tek familjarët e të akuzuarve duke ngjallur shpresa të rrejshme, por nga ana tjetër edhe tek familjarët e viktimave të cilët gjithashtu presin që aktorët e vrasjes të marrin dënimin e merituar. Demiri madje nuk përjashton mundësin që rasti të përfundoj në Gjykatën e Strasburgut.

- Advertisment -

Kontradiktat janë pikërisht këto: Manipulimi politik, përdorimi i rastit për nevojat e politikës ditore dhe rritja nëpërmjet këtij veprime, rritja e shpresës tek familjarët e të akuzuarve, por këtu janë shumë të rëndësishme e  familjarëve të viktimave sepse në këtë mes ato janë më të dëmtuarit dhe sigurisht që është e udhës dhe është e drejtë  dhe është e nevojshme që e vërteta të del në shesh.

LEXO EDHE:

Back to top button