Deputetët i kanë zgjatur pushimet deri në javën e fundit të gushtit

Deputetët i kanë zgjatur pushimet deri në javën e fundit të gushtit

Pas mbajtjes së seancës për konstatimin e nevojës për ndryshime kushtetuese, për të cilën përfundoi vetëm diskutimi i përgjithshëm, në Kuvend, sipas informacioneve të publikuara në ueb faqen e kuvendit, nuk janë caktuar seanca të trupave punues apo seanca plenare. Sot janë mbajtur vetëm dy konferenca për media, ajo e grupeve të deputetëve të VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së.

Nga zyra e kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi thonë se ai është në punë dhe se mban takime dhe takime në kuadër të angazhimit të tij në punë.

Në koordinimin e mbajtur më 17 gusht, u ra dakord që aktivitetet dhe mbajtja e seancave të komisioneve dhe trupave punuese të vazhdojnë edhe në javën e fundit të gushtit. Kurse seanca e parë e radhës, sipas informacioneve të Xhaferit, do të caktohet për 5 shtator.

Deputetët u rikthyen në punë vetëm për seancën e caktuar për 18 gusht, e cila kishte të bënte me ndryshimet kushtetuese dhe zyrtarisht nisën pushimet vjetore pas Ilindenit.

LEXO EDHE:

Back to top button