Dimitrov: Mungesa e punëtorëve, shkak për rritjen e pagës mesatare

Dimitrov: Mungesa e punëtorëve, shkak për rritjen e pagës mesatare

Nga Organizata e Punëdhënësve presin rritje të pagave mesatare në shtet edhe pa obligimin për rritje të pagës minimale. Sipas Angell Dimitrov nga Organizata e Punëdhënësve, një nga shkaqet është mungesa e punëtorëve, shkruan Alsat.

“Punëdhënësit në këtë moment po ballafaqohen me mungesën e punëtorëve dhe janë të vetëdijshëm se vetëm me rritje të pagave mund t’i mbajnë punëtorët. Kështu që edhe po të mos rritej paga minimale, besoj se pagat mesatare do të rriteshin”, deklaroi Angell Dimitrov, nga Organizata e Punëdhënësve. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button