DPH me parashikime emergjente: Mot i paqëndrueshëm nesër dhe të premte me reshje të rrëmbyeshme dhe bubullima

Nën ndikimin e një mase ajrore të lagësht dhe të paqëndrueshme, nesër në orët e natës dhe të premten në shumë vende do të jetë e paqëndrueshme me reshje të rrëmbyeshme shiu dhe bubullimë, lokalisht në formë stuhie me reshje të dendura të rrëmbyeshme, erë të fortë dhe kushte për shfaqja e breshërit, tha DPH.

Nën ndikimin e një mase ajrore të lagësht dhe të paqëndrueshme, nesër në orët e natës dhe të premten në shumë vende do të jetë e paqëndrueshme me reshje të rrëmbyeshme shiu dhe bubullimë, lokalisht në formë stuhie me reshje të dendura të rrëmbyeshme, erë të fortë dhe kushte për shfaqje të breshërit, thanë nga DPH.

Në Shkup nesër gjatë natës dhe të premten, veçanërisht në mëngjes do të jetë jostabile me reshje të rrëmbyeshme dhe bubullima, ndërsa në pjesë të luginës me kushte për stuhi afatshkurtër.

LEXO EDHE:

Back to top button