E mbijetuara e fluturimit me parashutë bëri një gabim pasi parashuta e saj nuk u hap

Një grua që i mbijetoi në mënyrë të jashtëzakonshme një fatkeqësie me parashutë ka detajuar një gabim që bëri pasi parashuta e saj nuk u hap.

Ishte përsëri në nëntor 2021 kur Jordan Hatmaker ëndërroi të merrte licencën e saj të parashutizmit . Deri atëherë, ajo kishte bërë një grusht kërcimesh së bashku dhe 15 kërcime solo , dhe hedhja me parashutë ishte bërë një hobi i vërtetë.

“Unë isha e dashuruar,” shkroi Jordan në librin e saj The Girl Who Fell from The Sky . “Nga adrenalina e nxitimit të kërcimit nga një aeroplan në 13,500 këmbë mbi tokë, te ndjenja e madhe e arritjes pas uljes”.

Hedhja me parashutë ishte bërë një hobi i vërtetë për Jordan Hatmaker. (Furnizuar)

Hedhja me parashutë ishte bërë një hobi i vërtetë për Jordan Hatmaker. (SUPPLIED)

Ajo shtoi: “Midis 2015 dhe 2020 bëra pesë kërcime të njëpasnjëshme, çdo herë duke u dashuruar gjithnjë e më shumë me sportin. Në vitin 2020, pata disa miq që vendosën të merrnin licencat e tyre të parashutizmit, kështu që mendova se do të ishte koha e përsosur për të marrë edhe timen.”

LEXO EDHE:

Back to top button