E pazakontë/ 23 grupe binjakësh diplomohen në një shkollë në SHBA

E pazakontë/ 23 grupe binjakësh diplomohen në një shkollë në SHBA

Një shkolle e mesme në Massachusetts diplomoi 23 palë binjake, si dhe një binjake, vëllai i të cilit shkon në një shkollë tjetër.

Klasa e tetë në shkollën e mesme Pollard në Needham përmban më shumë binjakë që janë shfaqur ndonjëherë në një klasë të vetme maturante, thanë zyrtarët. Binjakët përbëjnë 46 deri në 47 duke numëruar edhe binjakun e vetëm, nga 454 studentë të diplomuar.

“Zakonisht kemi nga pesë deri në 10 grupe binjakësh, por të kesh 23… ka qenë shumë argëtuese”, tha për Boston Globe Tamatha Bibbo, drejtoresha e shkollës.

Disa nga binjakët e diplomuar thanë se ishin të befasuar kur mësuan se sa të zakonshme ishin binjakët në shkollë.

“Disa prej tyre, thjesht nuk e dija se ishin binjakë. Disa as nuk e dinë që ne jemi binjakë,” tha Brayden Mahoney, i cili u diplomua së bashku me motrën binjake Lauren.

LEXO EDHE:

Back to top button