Edhe Shkupi kaplohet nga reshjet e dendura të shiut, bubullima dhe breshër

Edhe Shkupi kaplohet nga reshjet e dendura të shiut, bubullima dhe breshër

Pas stuhisë së madhe dhe shiut të rrëmbyeshëm të shoqëruar me breshër që kaploi rajonin Tetovës, e njëjta stuhi tani ka kapluar edhe rajonin e Shkupit.

Përmbi 15 minuta në Shkup kishte shi të rrëmbyeshëm e shoqëruar me breshër, ndërsa qytetarët kanë filluar të denoncojnë për dëmet të shkaktuar

LEXO EDHE:

Back to top button