Ekspertët presin defekte në objektet energjetike- termocentralet janë të vjetra

Ekspertët presin defekte në objektet energjetike- termocentralet janë të vjetra

Rritja e prodhimit të energjisë elektrike është e mundur vetëm teorikisht, por jo në praktikë, konsideron Mitko Andreevski, konsulent i energjisë, në paraqitjen e tij në emisionin “Magazina Ekonomike” në Alsat. Siç thotë ai, termocentralet janë të vjetra dhe priten defekte.

“Statistikat treguan se në 15 vjet është normale të shfaqen defekte dhe këto janë termocentrale të vjetra. Por të supozohet se do të mbijetojmë gjithë dimrin pa kufizime është shumë optimiste për mua”, deklaroi Andreevski./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button