Elon Musk po punëson punëtorë të rinj në Twitter: kërkon programerë dhe njerëz marketingu

Miliarderi Elon Musk është në kërkim të punonjësve të rinj në Twitter, raporton portali Verge.

Në artikull thuhet se, sipas pronarit të rrjetit social, organizata ka përfunduar të gjitha pushimet nga puna dhe tani është gati të rekrutojë specialistë të rinj.

“Njerëzit me njohuri të softuerit kanë përparësinë më të lartë”, citon portali të ketë thënë Musk në një takim me punonjësit.

Portali citon si burim një regjistrim audio dhe informacion nga dy persona të pranishëm në takim.

Musk raportohet se u ka thënë punonjësve të Twitter se zhvilluesit dhe tregtarët kërkohen. Në të njëjtën kohë, Verge thekson se kompania aktualisht nuk ka asnjë vend të lirë pune të postuar në faqen e saj.

Më herët, Bloomberg raportoi se miliarderi Elon Musk planifikon të vazhdojë të pushojë punonjësit e Twitter-it, të cilët nuk janë gati të bien dakord për rritjen e orarit të punës.

LEXO EDHE:

Back to top button