Fazliji: Zejtarët po mbijetojnë me forcat e fundit

Fazliji: Zejtarët po mbijetojnë me forcat e fundit

Zejtarët janë në prag të mbijetesës, ndërsa dyqanet gjithnjë e më shumë po jepen me qira. Kështu u shpreh në “Magazina Ekonomike”, kryetari i Odës së Zejtarëve, Agron Fazliji. Ndërkohë derisa foli për gjendjen e zejtarëve në kohë të krizës ekonomike dhe energjetike, Fazliji tha:

“Derisa vija për tek ju në studio pash shumë objekte të mbyllura. Jepen me qira. Dyqanet po mbyllen sepse pandemia ka ndikuar dukshëm, gjithashtu edhe kriza ekonomike e shkaktuar nga lufta në Ukrainë, dhe tani e fundit është kriza me energjinë elektrike…Me forcat e fundit zejtarët po bëjnë përpjekje që të mbijetojnë në treg”, tha Agron Fazliji, kryetar i Odës së Zejtarëve. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button