Filipçe: Ndryshimet e Ligjit për Mbrojtje nga Sëmundjet Ngjitëse pritet të miratohen me procedurë të shkurtuar

Ndryshimet e Ligjit për Mbrojtje nga Sëmundjet Ngjitëse pritet të miratohen me procedurë të shkurtuar parlamentare dhe me ndërhyrje amendamentesh do të ketë mundësi javën e ardhshme të intervenohet, ka paralajmëruar sot nga Shtip, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button