Fjalët përfundimtare të mbrojtjes në rastin “Monstra”

Me fjalët përfundimtarë të palës mbrojtëse sot në Gjykatën Penale në Shkup duhet të vazhdoj gjykimi për rastin “Monstra”.
Në seancën e fundit në fjalët përfundimtare, prokurorja Fatime Fetai kërkoi dënime maksimale për të akuzuarit Halil Demiri dhe vëllezërit Afrim dhe Agim Ismaillloviq, të akuzuar për veprën “terrorizëm”.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button