[FOTO] Edhe pse duken joreale, këto vende ekzistojnë vërtet në Tokë

[FOTO] Edhe pse duken joreale, këto vende ekzistojnë vërtet në Tokë

Bota është një vend i mrekullueshëm dhe të varurit e pasionuar nga udhëtimet e dinë më së miri këtë.

E ndërsa disa destinacione botërore janë të njohura dhe të njohura për të gjithë, të paktën përmes fotove në internet, ka nga ato që shumë as nuk i kanë dëgjuar dhe me bukurinë dhe pamjen e tyre joreale, ju lënë pa frymë.

Sot nxjerrim në pah foto nga disa vende të botës që lënë shumë njerëz në mosbesim dhe mendojnë se janë krijime të inteligjencës artificiale apo Photoshop.

Jemi të sigurt që do të dëshironi t’i vizitoni sepse nuk shihni diçka të tillë çdo ditë. Vetëm shikoni atë bukuri:

Mali Vinicunca (Mali i Ylberit), Peru

 

 

Një kodër në Toskanë, Itali

 

 

Liqeni më i madh i kripës në botë, Salar de Uyuni, Bolivi

 

 

Grand Prismatic Spring, Yellowstone, SHBA

 

 

Ujëvara Khaew Suwat, Parku Kombëtar Khao Yai, Tajlandë

 

 

Santa Claus, Newfoundland, Kanada

 

 

Cranberry Swamp, Nju Xhersi, SHBA

 

 

Skulptura “Zvogëlo dhe ngjit” nga David McCracken, Zelanda e Re

 

LEXO EDHE:

Back to top button