(Foto lajm) Dyndje e qytetarëve para bankave në Kumanovë

Gjatë ditës së sotme në Kumanovë është vërejtur një dyndje e madhe e qytetarëve para bankave. Nga fotoja në vazhdim shihet se qytetarët me këtë rast nuk respektojnë distancën, ndërkohë që vërehen edhe qytetar pa maska edhe përkundër apelit të vazhdueshëm të MPB-së që të respektohen masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button