Fronti Evropian tubim elektoral në Shkup

Fronti Evropian tubim elektoral në Shkup

Pas Vrapçishtit dhe takimit me banorët e malësisë së Tetovës, Fronti Evropian tubimin qëndron sonte e ka thirrur në Shkup në Sheshin Maqedonia me fillim në orën 20. Gjatë ditës kandidatët për deputet dhe bartësit e listave nga zonat përkatëse kanë vazhduar takimet me qytetarët nëpër njësitë zgjedhore në kuadër të fushatës për zgjedhjet parlamentare.
E Majta pas tubimit në Manastir, sonte në orën 19:30 ka ftuar tubim qendror në Shkup. Takimi me simpatizantët dhe votuesit e këtij subjekti do të mbahet në Aleksandër Pallas në ora 19:30./Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button