Fundi i pandemisë/ OBSH: Covid-19 nuk është më një emergjencë globale

Fundi i pandemisë/ OBSH: Covid-19 nuk është më një emergjencë globale

Organizata Botërore e Shëndetësisë njofton se emergjenca shëndetësore globale e pandemisë së Covid ka përfunduar.

Sipas OKB Covid-19 nuk përfaqëson më një “urgjencë globale shëndetësore”.

Kjo deklaratë është një hap të madh drejt përfundimit të pandemisë dhe vjen tre vjet më vonë pasi OBSH deklaroi për herë të parë nivelin e saj më të lartë të alarmit mbi virusin.

LEXO EDHE:

Back to top button