​Funerali i Hamide Magashit e cila varroset sot

​Funerali i Hamide Magashit e cila varroset sot

Në oborrin e shtëpisë, është sjellur trupi i Hamide Magashit, tashmë të ndjerë. Motrat e 35 vjeçares e shumë familjarë mes lotëve po i u’ a japin lamtumirën e fundit dhe po luten për gruan e cila u vra dy ditë më parë në oborrin e Gjinekologjisë.

Ajo do të varroset në orën 13:00, në varrezat e vjetra në Lugagji të Lipjanit

LEXO EDHE:

Back to top button