Gjarpri kafshon dy persona nga Velesi

Gjarpri kafshon dy persona nga Velesi

Dy persona nga Velesi u kafshuan nga gjarpi deri kanë punuar në vreshtra në fshatin Vojnicë. Pas përkeqësimit të gjendjes shëndetësore, dy personat janë dërguar në Klinikën Infektive në Shkup. Personat janë të moshës 76 dhe 64 vjeçare, ndërsa para dërgimit në Shkup, ata kanë qenë të hospitalizuar në spitalin e Velesit.

Kujtojmë se gjednja me gjarpërinjtë gjatë kësaj vere të nxehtë është alarmante, ndërsa nga Qendra për Menaxhim me Kriza vazhdimisht bëjnë thirrje për kujdes.

LEXO EDHE:

Back to top button