Gjatë 24 orëve, 761 gjoba për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (11/12.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut , janë regjistruar gjithsejtë 761 shkelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button