Gjigandi i telefonave android ka krijuar telefonin me copa meteori dhe kushton…

Kompania Caviar, e njohur për modifikimet e saj luksoze, ofron versionin e saj të smartfonit të ri Samsung Galaxy Fold 4.

Është një model i quajtur Heralds of Galaxy, i cili ofrohet në katër versione me copa meteori, zbukurime ari dhe lëkurë.

Versioni “më i lirë” kushton 9,470 dollarë, ndërsa ata që zgjedhin versionin e meteorit do të duhet të paguajnë 530 dollarë më shumë, ose saktësisht 10,000 dollarë.

Ylli i ofertës është Golden Meteor, i cili prezanton Galaxy Z Fold 4 me një panel të pasmë të ridizajnuar. Ky panel përmban grimca nga tre meteoroidë: Seymchan, Muonionalusta dhe Canyon Diablo. Çdo fragment është unik, kështu që çdo kopje e pajisjes ka një dizajn unik.

Caviar do të shesë vetëm 29 njësi të këtij dizajni dhe pajisja do të ketë gjithashtu logon e Caviar në ar 24 karat. Çmimi i versionit me 256 GB memorie të brendshme do të jetë 11,030 dollarë, domethënë 11,460 dollarë për versionin me 512 GB memorie të brendshme.

Ekziston edhe një version më i lirë i Canyon Diablo me titan, për të cilin duhet të shpenzoni 10,680 dollarë ose 11,110 dollarë në varësi të kujtesës.

Siç pritej, të gjitha modelet fuqizohen nga procesori Snapdragon 8+ Gen 1 dhe kanë një kamerë 50MP.

LEXO EDHE:

Back to top button