Gjoba për 707 persona për mosmbajtje të maskës

Lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse gjatë 24 orëve të fundit, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 707 shkelje. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

LEXO EDHE:

Back to top button