Gomat e dimrit për automjetet nga 15 nëntori deri më 15 mars

Gomat e dimrit për automjetet nga 15 nëntori deri më 15 mars

Ministria për Punë të Brendshme njofton të gjithë pjesëmarrësit në trafik që të kenë kujdes të shtuar për fillimin e sezonit dimëror ku ndryshimet atmosferike janë të pranishme.

Policia po ashtu ka apeluar që të gjithë ngasësit e automjeteve që të ndërrojnë gomat para fillimit të sezonit dimëror, si dhe të kujdesën që ajri i gomave të jetë sipas rekomandimeve të prodhuesit në temperatura të ulëta.

LEXO EDHE:

Back to top button