Google mbyll një tjetër aplikacion të njohur

Google mbyll një tjetër aplikacion të njohur

Versioni i pavarur i aplikacionit Google Pay nuk do të jetë më i disponueshëm për përdoruesit amerikanë pas datës 4 qershor të këtij viti.

Përdoruesit inkurajohen të kalojnë në “Portofolin Google”. Në tregjet e tjera, aplikacionet do të jenë ende të disponueshme.

Me mbylljen e Google Pay, do të zhduken gjithashtu veçori të tilla si pagesat P2P, gjetja dhe ofrimi i zbritjeve dhe menaxhimi i llogarive bankare.

Google Wallet do të bëhet shërbimi kryesor për ruajtjen e sigurt të informacionit të kartës së kreditit dhe dokumenteve personale. Portofoli përdoret pesë herë më shumë se Pay në SHBA.

Përdoruesit këshillohen të transferojnë fondet dhe të dhënat e tyre në Wallet ose të ndalojnë llogarinë deri më 4 qershor.

LEXO EDHE:

Back to top button