Grozdanov: Masat ekonomike janë vonë, biznesi ka nevojë për anulim të rrezikut

Blagoja Grozdanov nga Lidhja e Odave Ekonomike vlerëson se masat e Qeverisë për të ndihmuar ekonominë sillen me vonesë dhe të ardhurat nuk shpërndahen në mënyrë efikase. Në paraqitjen e tij të ftuar sonte në emisionin magazina Ekonomike në Alsat, Grozdanov thotë se biznesi ka nevojë për parashikueshmëri dhe parashikim në kohë të situatës në mënyrë që të mund të zhvillohet pa probleme.

“Ne nuk mundemi tani, tani jemi janar, nuk mund të flasim për atë që do të ndodhë në mars. Tani duhej të ishte zgjidhur se çfarë do të ndodhë në nëntor. Biznesi ka nevojë për parashikueshmëri dhe anulim të rrezikut. Asnjë biznes nuk mund të përparojë në rrezik,” thotë Grozdanov.

LEXO EDHE:

Back to top button