Instagram thuhet se po rrit kufirin kohor për story në 60 sekonda

Instagram thuhet se po rrit kufirin kohor për story në 60 sekonda

Instagram raportohet se po rrit kufirin kohor për storyt në 60 sekonda, nga kufiri i mëparshëm prej 15 sekondash.

Më parë, storjet në Instagram që ishin më të gjata se 15 sekonda do të ndaheshin në segmente të veçanta.

Kjo e bëri procesin e ngarkimit të videove në story më sfidues, duke përfshirë etiketimin dhe përmendjen e përdoruesve të tjerë, transmeton Telegrafi.

Kompania e medieve sociale thuhet se ka filluar testimin e ndryshimit me përdorues të përzgjedhur nga fundi i vitit të kaluar.

LEXO EDHE:

Back to top button