Institucionet shtetërore kanë arritur të kursejnë 18 për qind të energjisë elektrike

Institucionet shtetërore kanë arritur të kursejnë 18 për qind të energjisë elektrike

Sipas të dhënave të konsumit në shtator 2022, krahasuar me të njëjtin muaj të vitit të kaluar, institucionet shtetërore kanë arritur të kursejnë 18 për qind të energjisë elektrike, ka njoftuar sonte në Facebook, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi.
Bekteshi shprehet se masat për kursimin e energjisë elektrike, të cilat janë miratuar nga Ministria e Ekonomisë dhe janë të detyrueshme për institucionet shtetërore, po japin rezultat.

LEXO EDHE:

Back to top button