Iu gjetë heroinë dhe amfetamin, dy persona arrestohen në Gjevgjeli

Iu gjetë heroinë dhe amfetamin, dy persona arrestohen në Gjevgjeli

Më datë 04.09.2022, në ora 15:00 në Gjevgjeli, zyrtarët policorë të Sektorit të Punëve të Brendshme Gjevgjeli kanë ndaluar A.K.(46) dhe J.R.(43), të dy nga Gjevgjelia.

Gjatë kontrollit të mjetit motorik të pasagjerëve “Audi” me targa regjistrimi të Gjevgjelisë, i drejtuar nga A.K., janë gjetur 27 pako me heroinë, ndërsa gjatë kontrollit të J.R., i cili ishte pasagjer në automjet, është gjetur amfetaminë.

Për ngjarjen është njoftuar prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike Gjevgjeli dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër personave do të bëhet kallëzim përkatës.

LEXO EDHE:

Back to top button