Kalendari hënor financiar për korrikun 2024: Kur duhet të keni kujdes në shpenzimin e parave?

Në ditë të caktuara të korrikut na pret një periudhë mjaft e favorshme, por ka edhe shumë data të rrezikshme.

Të gjithë ndonjëherë kemi kohë të vështira financiare, të cilat mund të na bëjnë të shqetësuar dhe nervozë. Mundohuni të ndiqni rekomandimet e kalendarit hënor financiar për t’ju ndihmuar të ruani fatin tuaj në korrik.

Nëse dëshironi të vareni sa më pak nga disponimi i Hënës dhe planetëve të tjerë, mos u mbështetni shumë tek astrologjia, por mendoni në mënyrë racionale.

Për sa i përket muajit korrik, ai duhet të jetë produktiv dhe i favorshëm për para dhe biznes.

1-2 korrik : Dy ditët e para të korrikut do të udhëhiqen nga hëna në rënie në Demi. Këto janë ditë shumë të suksesshme për aktivitetin financiar, në të cilat ju presin suksese të mëdha në biznes dhe në drejtimin krijues. Mund të blini në mënyrë të sigurtë, madje edhe gjëra të shtrenjta. Nuk do të pendoheni.

3-4 korrik : këto dy ditë Hëna do të jetë pothuajse e pafuqishme në shenjën e Binjakëve. Dobësimi i Hënës nën ndikimin e elementit të ajrit është një kohë kur duhet të keni kujdes kur punoni me para. Një dritë nate mund të na bëjë të gjithëve më impulsivë me paratë. Bej kujdes.

5-6 korrik : 5 është dita e fundit e hënës në rënie, dhe 6 korrik është hëna e re. Të dyja ditët do të sundohen nga Gaforrja dhe të dyja janë mjaft të favorshme për biznes dhe pazar. Këto ditë mund të blini rroba të reja, mobilje dhe të ndryshoni stilin tuaj. Kjo do të përmirësojë fatin tuaj financiar në të ardhmen.

7, 8 dhe 9 korrik : Tre ditët e para të hënës në rritje do të sundohen nga elementi i Zjarrit, i përfaqësuar nga Luani. Ky është një kombinim jashtëzakonisht pozitiv që u jep njerëzve motivimin dhe dëshirën për të ecur përpara. Gjatë kësaj periudhe, ju mund të shpenzoni para për të dashurin tuaj, të dilni në takime dhe të hidhni hapa të rinj në punë.

10-11 korrik : Hëna në rritje është në fillim të udhëtimit të saj dhe këto ditë është në shenjën e Virgjëreshës. Kjo është koha kur është më mirë të përmbaheni nga shumë aktivitete financiare. Është më mirë t’i përkushtoheni punës. Produktiviteti do të jetë më i miri ndonjëherë.

12, 13 dhe 14 korrik : Hëna do të vazhdojë të rritet në Peshore. Këto janë tre ditë jashtëzakonisht të favorshme për aktivitet financiar. Periudha do të jetë produktive për ata që blejnë ose shesin vazhdimisht diçka. Puna duhet të shkojë pa probleme nëse i qëndroni besnik parimeve tuaja dhe nuk shpikni gjëra të panevojshme.

15-16 korrik : lindja e Hënës në shenjën e Akrepit – këto janë ditët kur është më mirë të mos i lejoni vetes të shpenzoni më shumë sesa llogaritet më parë. Rreziqet dhe aventurat në këto dy ditë sigurisht që nuk do të çojnë në të mira. Është më mirë t’i kushtoni kohë zgjidhjes së gjërave që nuk mund të shtyhen për më vonë.

17-18 korrik : lindja e Hënës në Shigjetar është një kohë shumë e favorshme në të cilën aktiviteti financiar do të jetë më i favorshëm për çdo person. Blerja do të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të përmirësuar disponimin tuaj. Nëse keni nevojë të fitoni para dhe të mos i shpenzoni, Hëna në Shigjetar do t’ju ndihmojë për këtë.

19, 20 dhe 21 korrik : Dy ditët e fundit të hënës në rritje janë 19 dhe 20 korrik. 21 – hënë e plotë. Të gjitha këto ditë do të kalojnë nën ndikimin e Bricjapit. Astrologët besojnë se kjo është periudha më e rrezikshme, në të cilën nuk duhet të blini apo shisni asgjë. Bej kujdes.

22-23 korrik : ditët e para të rënies së Hënës do të kalojnë nën kujdesin e Ujorit, gjë që do të ketë një ndikim mjaft të mirë në mënyrën tonë të të menduarit dhe potencialin krijues. Profesionet më fitimprurëse në këto dy ditë do të jenë dizajner, redaktor dhe programues.

24-25 korrik : zbehja e Hënës tek Peshqit është një kohë shumë e mirë për punë, kreativitet dhe pazar. Këto ditë është më mirë dhe madje e nevojshme të pastroni shtëpinë, të organizoni dokumente, të shlyeni borxhet. Flukset financiare do bëhen më të forta, intuita e parave do rritet.

26-27 korrik : zbehja e Hënës tek Dashi nuk është kombinimi më i mirë, por Hëna nuk do të humbasë shumë fuqi deri në këtë moment, kështu që data 26 dhe 27 mund të konsiderohen një periudhë e produktivitetit relativisht të qëndrueshëm, por definitivisht nuk është. .

28-29 korrik : Zbehja e Hënës në Demi është një kohë e mrekullueshme për t’iu përkushtuar plotësisht punës. Profesionet më fitimprurëse këto ditë do të jenë profesionet si ndërtimi dhe inxhinieria.

30-31 korrik : Muaji i dytë i verës do të përfundojë nën ndikimin e Hënës në rënie te Binjakët. Kjo nuk është periudha më e favorshme, por ata që flasin më pak dhe punojnë më shumë do të mund të shmangin shpenzimet e mëdha financiare këto ditë. Shitësit dhe avokatët duhet të jenë më të kujdesshëm.

LEXO EDHE:

Back to top button