Kallëzim penal për dy të punësuar në MPB, kjo është arsyeja

Kallëzim penal për dy të punësuar në MPB, kjo është arsyeja

SPB Veles në Prokurorinë Themelore Publike-Veles ka dorëzuar kallëzim penal kundër O.K. (41) nga Velesi, punonjës në SPB Veles, dhe N.K. (46) nga Manastiri, punonjës në SPB Manastir, për shkak të dyshimit të bazuar se janë kryerës të veprës penale “mashtrim”, të dënueshme sipas nenit 247 të Kodit penal të RMV-së.

Meqenëse të raportuarit janë punonjës të MPB-së, për të gjithë rastin është njoftuar Departamenti për Kontroll të Brendshëm, për procedurë të mëtejshme”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

LEXO EDHE:

Back to top button