Kaos në Bogorodicë: Kolona e gjatë 11 kilometra për të hyrë në Greqi

Kaos në Bogorodicë: Kolona e gjatë 11 kilometra për të hyrë në Greqi

Kolona të gjata automjetesh që nga mëngjesi i sotëm ndodhen para pikës kufitare Bogorodicë, për të hyrë në Greqi.

Në rrjetet sociale shpërndahen video dhe komente se kolona është deri në dhjetë kilometra.

Qytetarët që kanë shkuar për pushime në shtetin fqinj thonë se radhët janë aq të gjata sa nuk shohin as kufirin.

Edhe në vendkalimet tjera ditën e sotme ka pasur kolona dhe koha e pritjes në kufi ka qenë së paku një orë.

LEXO EDHE:

Back to top button