fbpx

KE: Qeveria e re të vazhdojë reformat e nisura


Komisioni Evropian nuk përgjigjet për optimizmin e Qeverisë së ardhshme për hapjen e kapitujve me BE-në brenda vitit. Ata nuk potencojnë nëse raporti i progresit do të jetë gati në muajt e vjeshtës megjithatë deklarohen të gatshëm të bashkëpunojnë me Qeverinë e re.

Ne presim të bashkëpunojmë me qeverinë e re dhe të ndjekim qeverinë e re në zbatimin e strategjinë drejt interegtimit evropian. Ne po ashtu do të vazhdojmë të bashkëpunojmë me qeverinë e re në luftën kundër virusit korona. Presim që Qeveria e re ta respektojë angazhimin ndaj BE-së në zbatimin e reformave që priten nga vendi në përputhje me legjislaturën evropiane”-tha Suzana Konze, zëdhënëse e Komisionit Evropian .

 

LEXO EDHE:

Back to top button