Kështu është situata sot në pikat kufitare mëngjesin e sotëm?

Kështu është situata sot në pikat kufitare mëngjesin e sotëm?

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata, njofton AMSM.

“Intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë qendrave të qytetit është rritur. Në vendkalimet kufitare nga pala maqedonase nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi”, thonë ata.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

LEXO EDHE:

Back to top button